احلي الاكلات
4 مشترك
NeXt VeT :: •εïз¦[يالا نحب بجد ]¦εïз• :: `*:•. أدم وحواء•:*¨` :: `*:. مملـگةٌ آلأُنثــىٌ •*¨ :: المطبخ,الطبخ,وصفات الاكلات
صفحة 1 من اصل 1
احلي الاكلات
احلي الاكلات
قولوا ايه رايكم
عشان انزل الباقي
قولوا ايه رايكم
عشان انزل الباقي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
3 صدور دجاج مخليه من العظم
1/2 ملعقه شاى ملح
2.5 ملعقه شاى كارى
2.5 ملعقه شاى قرفه ناعمه جدا
2 ملعقه طعام طحين أبيض
كوب ماء فاتر
ملعقتين زيت أو سمن حسب الرغبه
بصله صغيره مقطعه الى مكعبات
الطريقة:
- أحضرى وعاء عميق وضعى فيه الزيت (او السمن) ثم أضيفى اليه البصل المقطع الى مكعبات واتركيه قليلا دون أن يتغير لونه
- اضيفى الطحين ثم الماء وقلبى الى ان يغلظ قليلا
- قطعى صدور الدجاج الى مكعبات صغيره و أضيفيها الى الخليط السابق مع التقليب المستمر ثم اضيفى باقى المقادير و قلبى مع مراعاه عدم جعل الخليط غليظ و بالعافيه.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير:
3 صدور دجاج مخليه من العظم
1/2 ملعقه شاى ملح
2.5 ملعقه شاى كارى
2.5 ملعقه شاى قرفه ناعمه جدا
2 ملعقه طعام طحين أبيض
كوب ماء فاتر
ملعقتين زيت أو سمن حسب الرغبه
بصله صغيره مقطعه الى مكعبات
الطريقة:
- أحضرى وعاء عميق وضعى فيه الزيت (او السمن) ثم أضيفى اليه البصل المقطع الى مكعبات واتركيه قليلا دون أن يتغير لونه
- اضيفى الطحين ثم الماء وقلبى الى ان يغلظ قليلا
- قطعى صدور الدجاج الى مكعبات صغيره و أضيفيها الى الخليط السابق مع التقليب المستمر ثم اضيفى باقى المقادير و قلبى مع مراعاه عدم جعل الخليط غليظ و بالعافيه.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
amora- مشرف ذهبى
- s m s :
عدد الرسائل : 728
العمر : 33
العمل/الترفيه : طالبة بكلية الطب البيطري
تاريخ التسجيل : 08/02/2009
رد: احلي الاكلات
بالهنا والشفا
dr:sniper- شخصية هامة
- s m s : أَنْهى الحـــــديثَ ، ولمْ يفـطن لخطبـــتهِ إلاَّ الصَّــدى و الّلَظى في قَـــلْبِه الدَّامي
وجَلْجَــــــــلَتْ صرْخةُ المستـهزئينَ بهِ : فــــــاتَ الأوانُ ، فلا تركن لأوهــــــامِ
نســـــيْتَ أنَّ لنــــا ربًّــــــا نلــــوذُ بـــهِ إذا تَـــــــطَاوَلَ فـينا جَـــــــورُ حُــــكَّامِ
عدد الرسائل : 5173
العمر : 35
الموقع : next vet
العمل/الترفيه : طبيب بـــــــــــيطري
تاريخ التسجيل : 13/12/2008
رد: احلي الاكلات
ايوة كده شدوا حيلكم معانا الدراسه هتبدا
وهنرجع السادات تانى
عايزين حاجات سهله بقى
ورونا شطارتكم
وهنرجع السادات تانى
عايزين حاجات سهله بقى
ورونا شطارتكم
dr:sniper- شخصية هامة
- s m s : أَنْهى الحـــــديثَ ، ولمْ يفـطن لخطبـــتهِ إلاَّ الصَّــدى و الّلَظى في قَـــلْبِه الدَّامي
وجَلْجَــــــــلَتْ صرْخةُ المستـهزئينَ بهِ : فــــــاتَ الأوانُ ، فلا تركن لأوهــــــامِ
نســـــيْتَ أنَّ لنــــا ربًّــــــا نلــــوذُ بـــهِ إذا تَـــــــطَاوَلَ فـينا جَـــــــورُ حُــــكَّامِ
عدد الرسائل : 5173
العمر : 35
الموقع : next vet
العمل/الترفيه : طبيب بـــــــــــيطري
تاريخ التسجيل : 13/12/2008
رد: احلي الاكلات
ههههههههههههه
يعينى يا سنيبر
انت للدرجة دى شايل الهم يا ابنى
بسيطة بسيطة
قلولنا بس واحنا نعملكوا اكل كل يوم
اكيد يعنى بهزر هو احنا بنعمل لنفسنا
اخركوا فى السادات البيض
فاكرينوا ولا
لو نسينوا بكرة يفكروكوا بية
ههههههههههههههه
مرسى يا قمر على الاكلة دى اكيد هجربها واقولك
يعينى يا سنيبر
انت للدرجة دى شايل الهم يا ابنى
بسيطة بسيطة
قلولنا بس واحنا نعملكوا اكل كل يوم
اكيد يعنى بهزر هو احنا بنعمل لنفسنا
اخركوا فى السادات البيض
فاكرينوا ولا
لو نسينوا بكرة يفكروكوا بية
ههههههههههههههه
مرسى يا قمر على الاكلة دى اكيد هجربها واقولك
tota- مشرف ذهبى
- s m s : الله شاهدى
الله ناظرى
الله مطلع على
عدد الرسائل : 1001
العمر : 34
الموقع : المنوفية الدور التانى
العمل/الترفيه : بيطرى ربنا يخليه لينا
تاريخ التسجيل : 12/08/2009
رد: احلي الاكلات
طيب مادام الدراسه خلاص
علي الابواب
هنفرحكم بشويه اكلات ونوريكم شطرتنا
علي الابواب
هنفرحكم بشويه اكلات ونوريكم شطرتنا
amora- مشرف ذهبى
- s m s :
عدد الرسائل : 728
العمر : 33
العمل/الترفيه : طالبة بكلية الطب البيطري
تاريخ التسجيل : 08/02/2009
رد: احلي الاكلات
¤¦¤[ خــــــ ل ـــيــــة الــنـــ ح ـــل ]¤
:
¤¦¤الــمــقـاديــر¤¦¤
:
:
3كأس طحين
3 ملعقه كبيره حليب بودره
1 ونصف ملعقه كبيره خميره
2بيضه
1/2 كأس زيت
كأس ماء دافئ
:
:
¤¦¤ للحــشـــو ¤¦¤
:
:
جبنه كيري:
¤¦¤ الــطــريــقــه¤¦¤
:
:
1/ تعجن جميع المقادير مع بعضها البعض وتترك لتخمر حتى تنتفخ تقريبا مده
ساعه
:
2/ تشكل العجينه على شكل كرات متوسطه الحجم
:
3/ تفرد احد الكرات بشكل دائري
:
4/ توضع قطعه صغيره من جبنه الكيري
:
5/ تغلق على شكل كره
:
6/ نجهز صينيه دائريه و نضع في قاعدتها ورق الزبده و يدهن بقليل من الزيت
:
7/ تصف الكرات بجانب بعضها البعض بشكل متقارب
:
8/ يدخل الفرن من الاعلى و الاسفل حتى تنضج
ثم تخرج من الفرن و نزيل ورق الزبده
وتوضع في صحن تقديم و يسكب عليها القطر
وتقدم مع القهوه
[size=21]:
:
¤¦¤ وبالهــنـاء و الــعـافـيـه ¤¦¤
:
¤¦¤الــمــقـاديــر¤¦¤
:
:
3كأس طحين
3 ملعقه كبيره حليب بودره
1 ونصف ملعقه كبيره خميره
2بيضه
1/2 كأس زيت
كأس ماء دافئ
:
:
¤¦¤ للحــشـــو ¤¦¤
:
:
جبنه كيري:
¤¦¤ الــطــريــقــه¤¦¤
:
:
1/ تعجن جميع المقادير مع بعضها البعض وتترك لتخمر حتى تنتفخ تقريبا مده
ساعه
:
2/ تشكل العجينه على شكل كرات متوسطه الحجم
:
3/ تفرد احد الكرات بشكل دائري
:
4/ توضع قطعه صغيره من جبنه الكيري
:
5/ تغلق على شكل كره
:
6/ نجهز صينيه دائريه و نضع في قاعدتها ورق الزبده و يدهن بقليل من الزيت
:
7/ تصف الكرات بجانب بعضها البعض بشكل متقارب
:
8/ يدخل الفرن من الاعلى و الاسفل حتى تنضج
ثم تخرج من الفرن و نزيل ورق الزبده
وتوضع في صحن تقديم و يسكب عليها القطر
وتقدم مع القهوه
[size=21]:
:
¤¦¤ وبالهــنـاء و الــعـافـيـه ¤¦¤
ملكه الاحساس- مشرف عام
- s m s :
عدد الرسائل : 683
العمر : 38
العمل/الترفيه : دكتوره بيطريه
تاريخ التسجيل : 28/01/2009
NeXt VeT :: •εïз¦[يالا نحب بجد ]¦εïз• :: `*:•. أدم وحواء•:*¨` :: `*:. مملـگةٌ آلأُنثــىٌ •*¨ :: المطبخ,الطبخ,وصفات الاكلات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى